Toimitilat
Uusimaa

Uudenmaan alueen palvelupisteemme sijaitsee Helsingissä Pukinmäen juna-aseman vieressä. Uudenmaan alueella tuotamme avohuollon sosiaalipalveluja, eli tehostettua
perhetyötä, sosiaalihuoltolain mukaista perhetyötä, ammatillista tukihenkilötoimintaa, jälkihuollon ja itsenäistyvien nuorten ohjausta, sekä tuettuja ja valvottuja tapaamisia.


Helsingin tilamme on suunniteltu asiakastyötä varten niin, että tekemistä riittää kaikenikäisille. Tuettuja ja valvottuja tapaamisia varten on kaksi tapaamistilaa, joissa on huomioitu sekä turvallisuustekijät, että perheiden viihtyvyys. Kulkuyhteydet toimitilaamme on erinomaiset, koska junalla ja bussilla pääsee suoraan tilan edustalle.

Toimitilat Uusimaa

Toimitilat
Uusimaa

Uudenmaan alueen palvelupisteemme sijaitsee Helsingissä Pukinmäen juna-aseman vieressä. Uudenmaan alueella tuotamme avohuollon sosiaalipalveluja, eli tehostettua perhetyötä, sosiaalihuoltolain mukaista perhetyötä, ammatillista tukihenkilötoimintaa, jälkihuollon ja itsenäistyvien nuorten ohjausta, sekä tuettuja ja valvottuja tapaamisia.

Helsingin tilamme on suunniteltu asiakastyötä varten niin, että tekemistä riittää kaikenikäisille. Tuettuja ja valvottuja tapaamisia varten on kaksi tapaamistilaa, joissa on huomioitu sekä turvallisuustekijät, että perheiden viihtyvyys. Kulkuyhteydet toimitilaamme
on erinomaiset, koska junalla ja bussilla pääsee suoraan tilan edustalle.

Pallo_popup_therasos

Vastaamme 24h sisällä

Toimintamme lähtökohtana on empaattinen ja inhimillinen työote.

Suojattu lomake

Pallo_popup_therasos

Soita meille numeroon
050 551 7886 tai jätä soittopyyntö

Tämä sivusto on suojattu Googlen reCAPTCHA:lla ja Googlen

Tietosuojakäytäntöä ja Käyttöehtoja sovelletaan.

Suojattu lomake

Pallo_popup_therasos

Vastaamme 24h sisällä

Toimintamme lähtökohtana on empaattinen ja inhimillinen työote.

Suojattu lomake