TheraSos Oy järjestää valvottuja ja tuettuja tapaamisia, sekä valvottuja vaihtoja kodinomaisissa ja viihtyisissä toimitiloissaan Turussa ja Salossa.

Toimitilamme Turussa ja Salossa ovat molemmat kodinomaisia viihtyisiä tiloja, joissa voi tehdä lasten kanssa monenlaisia asioita. Molemmissa tiloissa on ruoanlaitto mahdollisuus ja asianmukaiset wc tilat, joissa on huomioitu myös perheen pikkuväki. Tiloissamme mahdollistuu rauhallinen yhdessäolo ja erilaisia virikkeitä löytyy monipuolisesti eri-ikäisille lapsille ja nuorille. Perheiden käytössä ovat askartelutarvikkeet, kirjat, lelut ja pelit, ja näissä on huomioitu lasten eri-ikäisyys. Tiloissamme voi siis vaikkapa ruokailla, kuunnella musiikkia, tai ihan vain olla ja sylitellä. Tapaamisilla on mahdollisuus liikkua myös lähiympäristössä erikseen sovitulla tavalla.

Meillä on monipuolisesti kokemusta eroperheiden ja lastensuojeluperheiden parissa työskentelystä. Tapaamisten toteuttamisessa ohjaajat huolehtivat siitä, että lapsi on keskiössä. Pyrimme aina hyvään yhteistyöhön jokaisen osapuolen kanssa ja huomioimme neutraalilla tavalla jokaisen osapuolen toiveet ja ajatukset. Ohjaajat auttavat vanhempia huomioimaan lapsen erityistarpeet, sekä tukevat vanhempia yhteistyöhön lapselle turvallisella tavalla. Tapaamisajat sovitaan tapaamissopimuksen ja tapaamispaikan aukioloaikojen mukaan. Ohjaajilla on sosiaali- tai terveydenhuollon ammattikorkeakoulututkinto.