TheraSos Oy järjestää valvottuja ja tuettuja tapaamisia, sekä valvottuja vaihtoja kodinomaisessa ja viihtyisässä toimitilassaan osoitteessa Tiilentekijänkatu 12 B 20810 Turku.

Toimitilassamme on mahdollisuus kodinomaiseen olemiseen ja tekemiseen. Perheiden käytössä on kaksi erillistä huonetta, keittiö ja wc-tila. Tiloissamme mahdollistuu rauhallinen yhdessäolo ja erilaisia virikkeitä löytyy monipuolisesti eri-ikäisille lapsille ja nuorille. Perheiden käytössä ovat askartelutarvikkeet, kirjat, lelut ja pelit, ja näissä on huomioitu lasten eri-ikäisyys. Tiloissamme voi ruokailla, kuunnella musiikkia, tai ihan vain olla ja sylitellä. Tapaamisilla on mahdollisuus liikkua myös lähiympäristössä erikseen sovitulla tavalla.

Meillä on monipuolisesti kokemusta eroperheiden ja lastensuojeluperheiden parissa työskentelystä. Tapaamisten toteuttamisessa ohjaajat huolehtivat siitä, että lapsi on keskiössä. Ohjaajat auttavat vanhempia huomioimaan lapsen erityistarpeet, sekä tukevat vanhempia yhteistyöhön lapselle turvallisella tavalla. Tapaamisajat sovitaan tapaamissopimuksen ja tapaamispaikan aukioloaikojen mukaan. Ohjaajilla on sosiaali- tai terveydenhuollon ammattikorkeakoulututkinto.