TheraSos Oy on luotettava kumppani, joka tarjoaa tukea erilaisiin elämäntilanteisiin. Toimintamme lähtökohtana on empaattinen ja inhimillinen työote. Työskentelemme asiakasta kunnioittavalla tavalla, ja pyrimme luomaan asiakkaan ja työntekijän välille hyvän työskentelysuhteen.

Tavoitteenamme on positiivinen muutos asiakkaan arjessa.

Meiltä nyt myös NUOTTI-valmennusta 16-29 vuotiaille nuorille. Kerromme mielellämme lisää tästä palvelusta! Palvelun maksaa Kela!

Terapiapalvelut

Tarjoamme terapiapalveluita yksityisille henkilöille, mutta myös ostopalveluna kuntien kautta tuleville asiakkaille. Meille olet tervetullut omana itsenäsi puhumaan juuri niistä asioista, joista itse haluat. Toimintaamme ohjaa salassapitosäädökset, joten keskustelemaan voit tulla luottamuksellisesti.

Sosiaalipalvelut

Sosiaalipalveluidemme piiriin voi päästä kuntien sosiaalityöntekijöiden kautta. Sosiaalipalveluissamme panostamme työskentelyn laatuun ja työskentelystämme saatu palaute on ollut positiivista. Perhetyö ja tukihenkilötoiminta on erityisosaamistamme. Tavoitteenamme on aina positiivinen muutos asiakkaan arjessa.